Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesanmed lite salt o lite peppar. Parmesan kex. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
700 g kycklingfilé, gärna med skinn. 700 g kycklingfilé, gärna med skinn 2 msk japansk soja 250 g broccoli, i små buketter och stam i skivor 1 romansallad 0,5 gurka 1 bananschalottenlök 0,5 dl jordnötter 1 granatäpple, kärnor uttagna 1 kruka färsk koriander 4 msk rostad lök 1 päron, fast matolja, till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.