Blev inspirerad av SvD bilaga och lagade ikväll denna paj med kyckling, rödcurry och savoykål. Vispa ihop ägg, mjölk, grädde, rödcurry och salt och häll äggstanningen över pajen
Är två burkar, den ena medrödcurry pasta och den andra med grön curry pasta. När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut
Tillsätt curryn mot slutet och låt bryna med en kort stund. Servera med en fräsch sallad. 5 dl vetemjöl special med fullkorn. 125 g tärnad röd paprika. 2 tsk curry
Vispa ihop mjölk, grädde, ägg och currypasta och häll äggstanningen i pajformen. 1 paket smördeg eller 1 sats pajdeg400 gram kycklingfilé eller kycklinglårfilé1/2 gul lök1 klyfta spetskål (eller en bit vitkål)1 vitlöksklyfta4 ägg2 dl mjölk2 dl vispgrädde3 tsk curry50 gram riven ost1 dl salta jordnötterGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.