Kycklingpaj med ajvar relish
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajskal
  • 3½ dl dinkelmjöl (eller 3 dl vanligt vetemjöl)
  • 150 g smör, tärnat
  • 2 msk kallt vatten
  • 30 minuter Nagga botten på pajskalet och grädda mitt i ugnen på
  • 350 g tillagat kycklingkött i lagom munsbitar (vi använde en färdiggrillad kyckling)
  • 2 spetspaprikor grovt tärnade och några skivor att lägga överst
  • strimlad purjolök
  • 1 dl riven västerbottensost eller annan smakrik ost
  • 3 ägg
  • 2 dl grädde
  • 1½ dl mild ajvar relish
  • 1 krm paprikapulver
  • salt och peppar
  • 20-25 minuter
  • 200 grader Ta ut pajen och låt den stå några minuter och sätta sej innan du serverar och hugger in

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.