Skär kassler i strimlor, fräs lätt samman med lök, purjo och chili. Smaka av med salt och peppar. Passar det med lite vetenskapligt nytt så här på söndagsmorgonen
Skiva kasslern i tunna skivor. Eftersom inte hela burken medajvarrelish gick åt till fläskfilégrytan medajvar och grönsaker så kommer här ytterligare en rätt medajvarrelish
kassler. Serveras till valfri mängd potatis som jag brukar koka ihop med slantade morötter…. Det finns ju även starkare Ajvar för den som så önskar…
Är jätte glad för att det äntligen finns en tidning med enbart vegan och rawfood-recept. Och precis som jag gått och tänkt ett tag att jag måste försöka göra egen AjvarRelish, för det är ju så gott och borde bli ännu godare hemmagjord
Skiva kasslern i tunna skivor. Tärna paprikan och löken fräs dem i en het panna med majsen, sänk värmen sen när creme fraichen ska i och tillsätt ajvar och kryddorna
syrad chilisås att smaksätta med. Eventuellt också chilisås om du vill ha en starkare ajvar. Lägg paprika och aubergine på en plåt med skalet uppåt och grilla i ugn tills skalet är bränt
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.