4 4 port ris eller annat gryn 1 rödlök 1 vitlöksklyfta ca 550 g strimlad kycklingfilé 2 msk olja 2 tsk paprikapulver 1/2 dl tomatpuré 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl vispgrädde 1 röd paprika Lägg till i inköpslistan
Pensla vingarna med sås. Lägg i kycklingvingar och alla andra ingredienser och koka upp igen. Ta upp vingarna, men spara såsen, och lägg dem på en plåt
Tillsätt ananas, kokosmjölk, ananasspad, limeblad och hönsbuljong. Bryn kycklingstrimlorna i olja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut
Servera med dina önskade tillbehör tex sallad och ris. Ställ in i ugnen och grädda 20 minuter, sänk värmen till 125 grader och stek tills köttsaften är genomskinlig
Häll över kokosmjölk, smaksätt med fisksås, […]. Lättlagad och väldigt gryta med “thaismaker”. Allting slängs ner och tillagas i en och samma stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.