2 vitlöksklyftor
500 g kycklinglårfilé ½ purjolök 1 msk rapsolja 2-3 tsk röd curry ½ bruk konserverad ananas i bitar á 567 g 400 ml lätt kokosmjölk 1 dl ananasspad 3 limeblad 1 hönsbuljongtärning 150 g sugarsnaps 2 msk hackad färsk mynta
Pensla vingarna med sås. Lägg i kycklingvingar och alla andra ingredienser och koka upp igen. Ta upp vingarna, men spara såsen, och lägg dem på en plåt
4 600 g kycklinglårfilé 3 gula lökar 3 vitlöksklyftor 3 gröna chili 3 msk olja 2 tsk curry 1/2 tsk mald koriander 1/2 krm mald kardemumma 2 msk tomatpuré 4 msk färskriven ingefära 4 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl matyoghurt salt och peppar Till servering basmatiris naanbröd sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 4 kycklingfiléer 1 förp minimajs (à 425 g) 150 ml teriyakisås 65 g babyspenat Att ha hemma 1 tsk olja 1 1/2 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera thaigrytanmed jasminris och isbergssallad. Bryn kycklingstrimlorna i rapsolja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut
Servera thaigrytanmed jasminris och isbergssallad. Bryn kycklingstrimlorna i rapsolja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut
Servera med ris och en fräsch grönsallad. Dela ananasen på mitten och gröp ur köttet och skär i bitar. Den här kycklinggrytan blev direkt en favorit här hemma, både hos stora och små
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.