4 Grönsaker 800 g frysta potatisklyftor 250 g broccoli 1 msk olja salt svartpeppar Gryta 1 gul lök 250 g champinjoner 4 kycklingfiléer 2 msk smör 250 ml färdig sås (gärna favoritsås med smak av solmogna tomater) 2 1/2 dl vispgrädde Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Smaka av med salt och ev mera dragon. Bryn kycklingen, lägg i paprika, lök och kryddor. Häll i buljong ochbroccoli, låt koka 10 minuter. 200 g broccoli
Denna goda kycklinggrytan gjorde jag för ett tag sedan och den blev verkligen jättegod. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingen några minuter
Stek löken i smör och låt steka på medelvärme tills löken har fått lite färg. Kokt broccolioch finriven parmesanost till servering Fräs kycklingen i smör eller olivolja tills den är nästintill genomstekt
Het kycklinggrytamed chorizo. Jag håller svenskkurs för en grupp persisktalande afghaner och hjälper framför allt två unga kvinnor, med två barn var, där männen är kvar i Afghanistan
Smaka av med salt, peppar, lime och fond. Servera grytan tillsammans med nykokt ris. Skär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan
Krydda med salt och peppar. Servera med kokt ris. Fet mat och mycket socker mår jag riktigt dåligt av. Här är ett recept på en god kycklinggryta från Viktväktarnas kokbok
Så god och så enkel att laga ochmed ganska mycket färsk ingefära som jag älskar. Jag gillar ju mat med lite sting i så jag brukar oftast smaksätta med lite chiliexplosionkrydda eller lite färsk hackad chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.