Servera med ris, pasta, potatisgratäng, klyftpotatis eller varför inte ugnsrostade grönsaker. Skär kycklingfiléerna i lagom portionsbitar och stek dem runt om i en stekpanna
Servera med kokt ris. Skär kycklingen och paprikan i bitar och lägg i en ugnsäker form. Jag använder alltid kycklingfiléer och antingen steker eller grillar dom
Salt och smakrik av ost ochbacon. Tärna baconoch knaperstek i en torr stekpanna. Skär kycklingfiléerna i ganska stora bitar, och bryn dem i smör så de får fin färg
Smaka avmed salt och peppar. Vill man ha grytan lite tjockare så kan man reda av grytan lite. En liten slatt vitt vin från musselkoket och ett paket ädelost från i julas fick smaksätta den planerade kycklinggrytan
Tillsätt sedan sojan och kryddor efter önskad smak (snåla inte med timjan. Samma sak gäller med detta recept, där jag dock bara bytt bort cremé fraichen mot kvarg
Stek kyckling (krydda med salt, peppar och dragon) och sedan bacon (låt det rinna av på ett papper). Lägg riset i botten på en ugnsfast form, fördela kyckling, baconoch lök över
Börja med att fräsa kyckling och krydda med wokkrydda och salta. Beror väl kanske på att det oftast äts mycket och kanske inte den kalorisnålaste maten under övriga helgen
Servera en ostbricka till mig och jag undviker helst att ta av grönmögelost. Enkelt att göra ochmed få ingredienser gör att det även passar bra som bjudrätt
Smaka avoch krydda efter behag. Kycklinggrytan är helt laktos- och glutenfri. Mina vänner och jag har i stort sett ganska olika sätt att äta och se på kost, men samtliga åt med god aptit och maten fick gott betyg
Här kommer en lättlagad kycklinggryta gjord med en blandning av indiska och thailändska smaker. Stek samman allt i några minuter och slå därefter över vatten följt av kycklingfond
Smaka avmed salt och peppar. Stek nån minut, ta av stekpannan från värmen och vänd ner mjölet. Här serverat med ris och Findus grönsaksblandning "Mexicana"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.