Rör ned persilja och smaka av med salt och peppar. Låt dem koka med någon minut. Det blev en smakrik och färggrann gryta som jag tror att alla tyckte om
Snabbt, enkelt och gott - som vanligt när jag lagar mat alltså. I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämig kycklinggratäng
Godast (ochsnabbast) blir en sås med creme fraiche som bas. Man kan slänga i allt möjligt man hittar i kylen, det viktiga är bara att göra en riktigt god sås att blanda med pastan och toppa med smakrik ost
Smaka av med salt och peppar. Vill du ha en tjockare sås, så red av med maizena eller mjölredning. Ta upp och lägg dom på ett fat och använd samma stekpanna när du gör såsen
Täck hela ytan med den rivna osten. Stek upp detta, salta och peppra. Servera gärna med ett spanskt vin. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.