Den här kycklinggratäng är perfekt vardagsmat, snabb att tillaga och näringsrik. Jag kokade rött ris till min kycklinggratäng, men det tar lite extra lång tid, så vill du att maten ska vara klar lite snabbare än så, då rekommenderar jag jasminris istället, eller varför inte pasta
Men det är ju roligt att få variera den lite och kanske köra en med kyckling istället. Denna har en ljus sås som bas och innehåller färska champinjoner
Dela kycklingen i mindre bitar och bryn dem, krydda med salt, peppar och valfri krydda. Dagens middag blev jättegod, testade en kycklinggratäng som tillagas "allt-i-ett" med ris i botten
Den här goda kycklingrätten i ugn med smak av oregano gjorde jag till kidsen i helgen och båda nästan slickade tallrikarna, främst minstingen som var helt tokig i såsen
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Sås till kycklingen. Fast kallt har det varit, kollade in till växterna i växthuset och där var det varmt och skönt
Ansa och skiva purjolöken. Ansa broccolin och skär i buketter. Skala och skiva stammen. Blanda i grädde, mjölk och tomattapenade och vänd ner tonfisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.