Den här kycklinggratäng är perfekt vardagsmat, snabb att tillaga och näringsrik. Jag kokade rött ris till min kycklinggratäng, men det tar lite extra lång tid, så vill du att maten ska vara klar lite snabbare än så, då rekommenderar jag jasminris istället, eller varför inte pasta
Anka med härliga rotgrönsaker samt tomatsallad och kall sås. Tomatsallad. Under tiden kan ni göra tomatsalladen, blanda tomater med de övriga ingredienserna, riv citronskal och pressa saften i salladen och hacka ner färsk persilja
Paj till middag är så gott. Vi gör ofta lite extra deg som vi fryser in, när man sedan inte hittat något att äta till middag så kan man alltid göra en paj
Här är mitt favoritrecept på boeuf, det är hämtat från De hemliga recepten från Frankrikes bästa restauranger av Louisette Bertholle och räcker till 6-8 enligt receptet, 4-6 enligt mig
Skala och skiva lök och vitlök, dela tomaterna (om dom är stora) och strimla chilin. Fräs lök, tomater, oliver, vitlök, och chili i olivolja i en bred låg kastrull