Skiva lök ochblandamedmorötter, salladoch tomat. Skalamorötternaoch skär i bitar. Nu när det börjar bli varmare vill man ha fräsch och lätt mat och då lagar jag gärna någon god sallad
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Tina ochskiva/strimlakycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Det här grundreceptet innehåller en hel del ägg, så om du vill göra det veganskt så rekommenderar jag dig att kanske smula sönder lite silkestofu ochblanda ner istället tillsammans med lite extra maizena i dressingen för konsistensen
Blanda ihop en klick creme fracihe med mosad fetaost ochstrimla ner soltorkad tomat. det som blev över av fetaost/soltorkadetomatblandningen samt en stor klick creme fracihe
När kycklingfiléerna är klara lägg dem i såsen precis innan servering. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att delamed mig av den
Stek kycklingfiléerna tills dom är helt genomstekta. Servera tillsammans med ris och resten av såsen. Rör ihop sweet chili sås, fond, vatten, soja, honung och vitvinsvinäger
Ja, två av fem kvällspass avklarade, imorgon tredje och sen de två sista i helgen. Jag har dock inte varit ute så mycket som jag skulle önskat då jag ju måste fixa klart det sista inför bytardagen, men lite sol har jag iallafall fått innan kvällsjobbet
Till middag idag blev det kycklingfilémed fetaost och basilika. De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto ochmozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.