Lägg ner kycklingfilénoch blanda runt. Med en önskan från en mormortill två barn på minförskola där jag jobbar så får honoch du ta del av mitt recept, bra va
Servera medrårisoch en tomatsallad. Gnidinkycklingenmedblandningen. Lägg sedan ner kyckling, persilja, resten av citroneniskivoroch hela vitlöksklyftor varvat ilergrytan
Lergrytan har äntligen börjat kommatillbakaiigenochkommentarer känns nästan överflödiga när man ska försöka beskriva hur storskillnadenblirmed en kyckling stekt ilergrytamot att bara steka den i ugn i en vanligform
Igår testlagade jag dubbelmarineradkycklingfilemedcitronochbasilika. Dessutom bra med rätter som går att förbereda så långt sommöjligt, så man slipper stå med maten ini det sista
Tilll dessa hör att helt lätt enkelpanera små bitar av kycklingfiléi vetemjöl, och därefter försiktigt bryna dem i smör, varefter de får sjuda tillsammansmedgoda smaker tills de är genomkokta
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tinaochmarinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Klyfta lök, äpple och dela moroten på mittenoch lägg ner i grytan tillsammansmed lagerblad. Gnidin köttet ned kryddornaoch lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
baconlindadkycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppari, t ex med färska kryddor eller olikaostar
Mat i ugn blev ledordenoch jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindadkycklingfilésom jag fyllde medparmesanostoch färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.