Snitta skinnet påkycklingen, lägg den i påsen och klappa in marinaden. Hela familjen älskar kyckling i lergryta, och jag gör ofta likartade varianter men sällan samma
4 st kycklingfiléer. 4 st kycklingfiléer salt peppar 100 g ruccola 1 skivad rödlök 200 g cocktailtomater 200 g fetaost 2 dl grädde 2 dl crème fraiche 200 g soltorkade tomater, strimlade 2-3 pressade vitlökar Ev hönsbuljong salt peppar 7-8 potatisar 5-6 morötter 1-2 palsternackor Olja från soltorkade tomaterna flingsalt
Och det här var en riktig höjdare. Visst finns det mycket som är viktigt i vardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
När kycklingen är klar på ytan (den ska inte vara genomstekt. Skär kycklingen i mindre bitar. Hela familjen älskade verkligendenna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Lagat & ätit kyckling med bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. På mitt förra jobb och även nu i skolan så går vi ut och lunchar titt som tätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.