4 st kycklingfiléer. 4 st kycklingfiléer salt peppar 100 g ruccola 1 skivad rödlök 200 g cocktailtomater 200 g fetaost 2 dl grädde 2 dl crème fraiche 200 g soltorkade tomater, strimlade 2-3 pressade vitlökar Ev hönsbuljong salt peppar 7-8 potatisar 5-6 morötter 1-2 palsternackor Olja från soltorkade tomaterna flingsalt
Lägg upp grönsakernapåen tallrik och lägg köttet ovanpå, garnera gärna med lite färsk timjan. ) Vi köpte en riktigt mör och fin bit med oxfilé som serverades med väldigt goda grönsaker som jag tillagat i lite olja, grönsaksbuljong och vin
Jag fick lite kyckling kvar sedan jag gjort min helstektakyckling i ugn, och de resterna använde jag i en paj, tillsammans med broccoli, tomater, ost och senap
Klickar ut röran på tallrikarna och lägger påden stekta filén. Kycklingfilé, 2 stycken 200 g Philiadelphiaost (smak av gräslök) Soltorkade tomater, en halv burk ca 75 g Krossad vitlöksklyfta Hackad färsk timjan Rör ihop detta. - Läs hela inlägget här 2 stycken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.