Tillsätt salt och peppar, blanda om allt med en slev och lägg i oliverna (kärna ur om du vill). Ta bort skinnet från kycklingenoch tillsätt den, häll i vinet ochkycklingfondenoch låt koka ihop lite grann
Receptet är glutenfritt, mjölkfritt, äggfritt, sojafritt, laktosfritt och sockerfritt. Anti candida recept för dig som vill ge kroppen en chans att återställa sig själv genom att äta hälsosammare
Som ni alla säkert vet så är det är lätt hänt att kyckling blir torr, men i denna rätten så slipper man det och får istället riktigt saftig och mör kyckling
Blanda crème fraiche, soja, sambaloelekoch grädde i en bunke och rör om. Lägg de frysta eller färska/tinade kycklingfiléerna i en ugnsform där alla filéer får plats att ligga bredvid varandra - för att de ska täckas jämnt av såsen
Bryn kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera rätten med ris och en sallad. Vispa ihop crème fraiche, vispgrädde, sambaloelek, soja samt vitlök
Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form. Lägg tillbaka alla filéerna i pannan, tillsätt sambal, vitlök, grädde och soja
Salta och peppra kycklingenoch häll såsen över. Smidigt att göra ochmed få ingredienser. Nu sitter jag här på lunchrasten mätt i magen och för trött för att ha lektion
Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa medkycklingfiléerna. Men innan dess så blir det en tur ut till sonen, gosa med barnbarnen och titta till alla djuren
Bryn kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera rätten med ris och en sallad. Vispa ihop crème fraiche, vispgrädde, sambaloelek, soja samt vitlök
850 g färsk kyckling, strimlad lårfilé, ca 969 kcal0,5 tsk malen spiskummin, malen svartpeppar1 msk sambaloelek2 msk jordnötssmör utan salt, socker, 50 g ca 300 kcal2-3 finhackade vitlöksklyftor200 gram röd paprika i små bitar, strimlor, ca 54 kcal0,5 tsk soja0,5 dl vatten1 tsk rapsolja att steka i= ca 1360 kcal, delat på 4 portioner= 340 kcal per portionGör så här. Stek kycklingen i en tesked olja och krydda med 0,5 tsk malen spiskummin, malen svartpeppar, tills kycklingen fått färg, då tillsätter du resten av ingredienserna och steker runt. 850 g färsk kyckling, strimlad lårfilé, ca 969 kcal
Lägg kycklingen i en ugnsform. Häll såsen över kycklingfiléerna. 2 kg kycklingfiléer. 1½ tsk SambalOelek. Ställ in i mitten av ugnen i cirka 90 minuter (om kycklingen är frusen, annars skulle jag gissa på ca 65-70 minuter). Skriv utE-postFacebookTwitter 2 kg kycklingfiléer. 1½ tsk SambalOelek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.