Lägg de frysta eller färska/tinade kycklingfiléerna i en ugnsform där alla filéer får plats att ligga bredvid varandra - för att de ska täckas jämnt av såsen
Bryn kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera rätten med ris och en sallad. Vispa ihop crème fraiche, vispgrädde, sambaloelek, soja samt vitlök
Bryn kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera rätten med ris och en sallad. Vispa ihop crème fraiche, vispgrädde, sambaloelek, soja samt vitlök
Lägg kycklingen i en ugnsform. Häll såsen över kycklingfiléerna. 2 kg kycklingfiléer. 1½ tsk SambalOelek. Ställ in i mitten av ugnen i cirka 90 minuter (om kycklingen är frusen, annars skulle jag gissa på ca 65-70 minuter). Skriv utE-postFacebookTwitter 2 kg kycklingfiléer. 1½ tsk SambalOelek
Servera med en god grönsallad eller som jag gjort här en tomat gratinerad i ugn med lite ost på. 4 st Kycklingfiléer. 3 tsk SambalOelek. Lägg kycklingfiléerna i en plastpåse och häll sedan på soja, 2 msk smält smör och kryddor. Stek kycklingen i ugnen i 225 grader till en innertemp på ca 70 grader (ca 20 min). Låt sedan kyckling vila under folie i ca 5-10 minuter så den saftar till sig. Under tiden kycklingen är i ugnen, riv vitkålen med osthyvel och stek mjuk på medelvärme i 2 msk smör, 3 tsk SambalOelek och några varv med saltkvarnen. 4 st Kycklingfiléer. 3 tsk SambalOelek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.