Smördegsinbakad kycklingmed vitlökost & västerbottensås. Lägg kycklingen åt sidan för att kallna. Gör en liten ficka på filéerna längsmed och bred på lite vitlöksost
Servera med en god guacamole. Servera med guacamole. -Mama Skogly ♥ Servera med en god guacamole. 1-2 port1 kycklingfilé6 baconskivor0,5 burk Creme bonjour grekisk vitlök6 jalapenoskivor (inlagda)Skär kycklingfilén i 6 bitar och banka ut dem med baksidan av en tung kniv. 1 kycklingfilé
Bena ur kycklingen och klipp i mindre bitar. Varva bröd med röra och avsluta med röra på toppen. Lägg allt i en bunke och vänd ner creme fraiche, vitlöksost och salsa
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.