Så idag blev det ”Kycklingfylldmed chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Kycklinglårfiléfylldmed mozzarella och basilika, omlindade med bacon. Ikväll gjorde vi den från scratch, men du kan absolut förbereda den och fylla kycklingenoch lägga i formen
Tryck till lite lätt i mitten längs med alltihop och lägg i fyllningen. rejät med persilja. Som när man längtar något riktigt mycket och det blir så lyckat
De här brösten kommer jag absolut att köpa igen, smaken är mycket godare än kyckling. Jag fyllde brösten med äpple, gräslök och rosmarin, de sista resterna av mina örter från sommarens balkongodling
Ochbaconlindade redo för ugnen. Korvarna, snittade ochfyllda. Korv med mos blev det inte, KORV däremot och en sån sjujäsikens god gräddstuvad purjolök till
Rensa och lägg kycklingen i en smord eldfast form. Man gör den på grillad kyckling. Servera med färsk tagliatelle (eller valfri pasta) och en sallad eller kokt broccoli om du vill dra in på kolhydrater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.