Kyckling. Smaka av med salt och peppar. Toppa grytan med cashewnötter och servera med ris. Hetta upp olja i en gryta och bryn kycklingstrimlornamed vitlök och curry i ca 3-4 min på medelhög värme. 650 g Kyckling Strimlad
När jag växte upp åt vi alltid helstekt kyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som min lillebror verkligen åt med stor aptit
Häll över glasnudlarna ner i pannan & rör om. Skär kycklingen i små bitar som du sedan steker. När du stekt färdigt, häll i kokosmjölken, hacka sedan ner kycklingbuljongen
4 4 port äggnudlar 2 röda paprikor 2 vitlöksklyftor 1/2 purjolök 600 g kycklingfilé 2 msk matolja 1 msk curry 1 msk strösocker 400 ml kokosmjölk 3 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 lime Lägg till i inköpslistan
4 1 gul lök 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 tomater 1/2 kruka basilika 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 3 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk soja 4 port ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Häll i grädde, tomatpuré, dijonsenap, kycklingfond, dragon, salt och peppar. Idag tänkte jag bjuda er på ett recept på kyckling som serveras i en gräddig sås med calvados och dragon
Den första rätten vi gjorde var denna kycklinggrytamed kokosmjölk. Skär kycklingen i strimlor. För forskningen visar att barn med kunskap om matlagning och mat har bättre förutsättningar att ta hand om sin hälsa även som vuxna
Det här är en brasiliansk kycklinggryta där man först marinerar kycklingenmed bland annat färska örter och citron och sedan låter den puttra i kokosmjölk och cashewnötter
Kycklingfilé som jag gör ett litet snitt i. Stek på dem lite och krydda meddragon på burk. Vänd på dem och peta i ädelost i hålet och låt sedan kycklingen puttra på i pannan med 5 dl matgrädde och lite salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.