Fördela vitlöks- och persiljesmöret jämnt över kycklingen. Lägg kycklingen i långpannan. Krydda med saltet, svartpepparn, chilikryddan ochpaprikapulvret
4 250 - 300 g pasta av valfri sort 400 g strimlad grillad paprika i olja (400 g motsvarar 2 burkar) ca 500 g kycklinglårfiléer 2 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 msk balsamvinäger (crema di balsamico) 3 msk flagad mandel 70 g ruccolablad 1/2 kruka basilika 125 g ädelost, feta, mozzarella eller chèvre Lägg till i inköpslistan
Bönpasta med en krämig kycklingoch saffranssås, med en touch…eller två…av chili. När kycklingen börjat få färg – häll över kokosmjölken och saffranspåsarna och krydda sedan cayennepeppar och en halv lime
Toppa medkyckling, rucola och basilika. Skär kycklingen i lillfingerstora bitar. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och blanda i paprikastrimlornamed lite av oljan
Jag lagade en kycklinggrytamedpaprikaoch lök. Skär kycklingen i strimlor. Krydda med salt och peppar, lägg i paprikan, löken och vitlöken och fräs lite till
Häll av kikärtorna och skölj med vatten. Blanda olivolja med pressad vitlök. Strö genast över paprikapulveroch salt och rör om lite så att alla kikärtor täcks
Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form. Bryn filéerna hastigt i smör, några åt gången, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.