Dragon är en av minafavoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kycklingidragonsåsmed knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Olja en ugnsform och lägg ner kycklingbenen. Tillsammansblir det en fylligdragonsås. Dragon och crème fraiche är två smakkompisar som verkligengillar varandra
Lägg detta över kycklingen. Sen blandar vi fonden med grädde till en ljuvlig sås och serverar. Dijon och färsk dragon är verkligen en perfekt kombination
Servera medris och en grönsallad . kycklingbuljong. grillkrydda. Koka ihop creme fraiché, grädde, kycklingbuljong från kycklingen, senap, dragon, salt och peppar till en sås
Även om jag använde mig av kyckling, purjolök och selleri som huvudingredienseri detta recept så tycker jag att det är roligt att experimenteramedolikaingredienser för att variera både smaken på soppan och dess näringsinnehåll, så känn digfri att experimenteramed receptet på egen hand och skriv gärna dina egna tipsi kommentar fältet nedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.