Ugnsomelett med mozzarella och kyckling. 10 portionerFyra grillade (eller stekta) kycklingfiléer 2 st bollar med mozzarella3 röda lökarEn finger tjock purjolök6 tomater15 ägg (små) 10 stora. 5 dl mjölk4 dl riven ostSalt och pepparItaliensk salladskryddaHacka upp kyckling, lök, purjo, mozzarella och tomat blanda allt på en plåt med bakplåtspapper. Häll äggstanningen över kycklingblandningen, grädda i 200 grader i ca 45 min
Lägg i kycklingfilén antingen i bitar eller som den är. 3-4 st kycklingfiléer. Bryn kycklingen 2-3 minuter på varje sida och ha i alla marinering från påsen. Ha i färsk timjan och låt småputtra på låg värme ca 15-20 minuter tills kycklingen är färdig. 3-4 st kycklingfiléer
Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsåsmed knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Lägg detta över kycklingen. Sen blandar vi fonden med grädde till en ljuvlig sås och serverar. När kycklingen är klar, ta upp den och morötterna och lägg på fat under aluminiumfolie
Kommentarer
nilsson832
Gott o lättlagat!!!
Logga in eller Registrera för att kommentera.