Kycklingbitarna täcks av en gräddig sås medchili och oregano. Skär kycklingeni grova bitar. Detta är en väldigt enkel rätt att tillaga och medingredienser som bidrartill en härligkombination av smaker
Tillmiddagidag blev det kycklingfilémed fetaost och basilika. Gjorde en balsamikosås som verkligen var det lilla extra, imin smak perfekt till den fyllda kycklingen
När jag växte upp åt vialltid helstekt kyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som minlillebrorverkligen åt med stor aptit
Skär paprikan och kycklingeni lagom stora bitar (hur du nu vill ha det). Jag tänkte dela medmig av receptet på den goda gröncurrygrytan och så ska jag ta miglite rester
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimlakycklingen och fräs den ilite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoneri stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléernai grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skivachampinjonerna och fräs i smöret tillsammansmed grovhackad bacon
Kommentarer
marie-louisebackström
Blev så uppskattad på middagsbjudning! Den här ska jag göra om, provar
Logga in eller Registrera för att kommentera.