Ursprungsnamnet på denna rätt är "Kyckling med het dillsås". Det som interiktigt höll samma höga standard var kycklingen, antagligen för att den inte kryddats när den stektes
Idag körde vi ett till recept från veckans Buffé. Det var liksom gårdagens korvgryta lite lagom Thai-touch på för oss som inte är helt sålda på thaimat
Tänkte jag skulle tipsa er om en god kycklingrätt, så här kommer den, kyckling med dillsås. Koka upp vatten i en gryta, tillsättkyckling, morot, hönsbuljongtärningar och salt
Kyckling. Ingredienser. Skär kycklinglårfilénistrimlor. Pickladkålrabbi. Kyckling. Minimorötter. Fräs kyckling,lök och morotsslantar i smör i en stekgryta/stekpanna
Kyckling. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker imindrebitar
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Efter en skön förmiddagi pulkabacken, rosigakinder och små frusna näsor var det dags att gå hem och göra middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.