500 g
kycklinglår (skinn- och benfri) 5 dl vatten 2 hönsbuljongtärningar 1 tsk salt 2 lagerblad 1 morot, skalad och skuren i skivor 1 purjolök, sköljd och skivad (liten)
1 Dillsås1
msk smör 2 msk vetemjöl 3 dl av kycklingbuljongen 1 dl grädde salt peppar ca 1 tsk strösocker 2 tsk ättiksprit 12 % 0,5 dl dill, hackad
Lägg kycklingfiléernai en form. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingen
Ursprungsnamnet på denna rätt är "Kyckling med het dillsås". Det som interiktigt höll samma höga standard var kycklingen, antagligen för att den inte kryddats när den stektes
Idag körde vi ett till recept från veckans Buffé. Det var liksom gårdagens korvgryta lite lagom Thai-touch på för oss som inte är helt sålda på thaimat
Tänkte jag skulle tipsa er om en god kycklingrätt, så här kommer den, kyckling med dillsås. Koka upp vatten i en gryta, tillsättkyckling, morot, hönsbuljongtärningar och salt
Kyckling. Ingredienser. Skär kycklinglårfilénistrimlor. Pickladkålrabbi. Kyckling. Minimorötter. Fräs kyckling,lök och morotsslantar i smör i en stekgryta/stekpanna
Kyckling. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker imindrebitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.