Vispa upp äggvitan i flat skål och doppa kycklingenförst i äggvita sedan i mandelsmulorna. Lägg på skinkskivor, hälften av kycklingen och sedan Emmenthaler ostskivor
Tillsätt kryddorna och låt fräsa med ett tag innan du häller i kycklingbuljong och kokosmjölk. Gurkmeja, ingefära, kokosmjölk och övriga indiska kryddor är alla antiflammatoriska och utmärkta och lugnande för magar
Karibisk kyckling. Hon har kommit in i den intensiva och explosiva trotsåldern och det är inte utan anledning man kallar perioden för the terrible twos… Då tänkte jag att det kunde passa med en ny och extra god karibiskinspirerad rätt
Efter att ha ätit kycklingköttbullar ett par gånger så är de verkligen att föredra. När Kronfågel bjöd på lunch blev det verkligen andra bullar, köttbullarna byttes nämligen ut mot kycklingköttbullar
Ingefärskyckling. Alltid lika rädd för att maten ska ta slut. Dela kycklingen i mitten på längden. Så ni förstår nog att vi hade flera matlådor med denna rätt i fler aveckor
Här kommer kyckling a la King. se har problem med att många recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Ta bort skinnet från en grillad kycklingfilé. För en vuxnare smak. Lägg till salt i moset, krydda kycklingen med grillkrydda, servera med en lök och tomatsallad
Förbered även salladen genom att mortla chili och vitlök till en fin pasta. Börja med att rosta okokt, thailändsk sticky rice i en torr stekpanna tills det blir gyllengult och luktar popcorn
I vår familj är vi mest förtjusta i lår/ben-delarna på kycklingen och filéerna lämnas till sist. Så där stod jag med valet att tillaga en hel kyckling i ugn eller gryta
Till middag blev det kyckling med mild currysås. Historia är intressant och vi har länge pratat om att försöka få tid att besöka Skarhult, ett av Sveriges bäst bevarade renässansslott
Här följer ett snabbt och enkelt recept för kött eller kyckling marinad. Ett bra tips är att om du handlar i storpack, så häll ner marinaden direkt i påsen som du ska frysa in köttet/kycklingen i och låt det sedan frysas in ihop
Ett alternativ till kycklingklubbor. Rulla i handen till 8-10 av moset och rulla i rismjölet (för att den inte ska fastna i händerna lika lätt), tryck in minimajsen och pressa ner potatismoset en bit på minimajsen, rulla i rismjölet igen och lägg på en tallrik likaså med resten av "klubborna"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.