De här är köttetsom är väldigt lättlagat egentligen. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Det är ett färdigmarinerat köttsom jag stekte precis på samma sätt som jag gjorde med kalventrecoten, alltså att bryna det och sedan steka klart det i ugnen
Ja, kan ni tänka er att både sambon och jag sa att dagens bullar smakade nästan somkött. Han tyckte bara att det saknades den där känslan av små fettkulor som kan märkas i färs
Den här mängden chimichurri räckte till att marinera fyra fläskkotletter i - plus att det blev lite över i en skål för den som ville hälla lite sås över sitt kött när vi hade grillknytis i lördags
I värmen är det skönt att kunna spara in på några moment i ett varmt kök så jag köpte färdigmarinerade kycklingfiléer som grillades till fin färg och sedan fick bli helt färdiga i ugnen
Vänd och grilla den andra sidan tills det tränger upp köttsaft på ytan. Vid servering, grilla på köttet så att ytan blir het och lägg på det brynta paprikasmöret i skivor eller klickar på köttet så att det smälter
Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.