Stek kantarellerna i smör tillsammans med schalottenlök, krydda med salt och peppar Lägg upp kantarellernamedägget och strö persilja och parmesanost över
Skär kantarellerna i mindre bitar och stek ur vattnet i en stekpanna. Skicka med e-post. 3 nävar kantarelleren halv gul lök, finhackad1 vitlöksklyfta, finhackadsmören skvätt gräddeviltfondlagrad ost t. 3 nävar kantareller
Vispa upp äggen lätt i en bunke. Ansa och fräs kantarellerna i smör, smaka av med salt och peppar. Häll den varma gräddmjölken över äggen under vispning
Lägg på lasagneplattor, kycklingröra, tomatsås (körde en ekologisk med basilika) och riven prästost. Avsluta med lasagneplattor, vitsås och riven västerbottenost
Lägg på de syltade kantarellerna,. Då jag under hösten har arbetat med norrländska råvaror så som röding, ren och hjortron blev ett ett av årets nya inslag en norrländskinspirerad carpaccio på ren
Blanda ihop alla ingredienser och lägg över på en plåt med bakplåtspapper. Bre över ett lager creme fraiche på pizzan och lägg ett lager västerbottenost
Rulla ihop och lägg dem i en lätt oljad form. Däremot gillar vi att laga mycket mat med svamp i, särskilt såhär på hösten och den här cannellonin är ett utmärkt recept för en höstig middag oavsett om du plockat kantarellerna själv eller har köpt dom på ICA
Till sist vill jag bara påminna om att jag deltar i Cono Surs internationella tävling för mat- och vinbloggare, med mitt förra inlägg (högrevsgryta med fräst svartkål och rökig paprikamajonnäs)
Men tills det sker i september får jag nöja mig med att laga goda rätter på hennes ägg och i just den här rätten spelar även godsaker som västerbottenost och kantareller en rätt stor del
Kantarellermed konjak och Västerbottenost till pasta. Testade därför ett nytt recept med konjak och Västerbottenost till pasta som jag bl a svarvade av zucchini med hjälp av ett zestjärn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.