Lägg ut ett lager av lasagneplattor. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Fortsätt varva ricottablandning, kyckling, pastaplattor och ostsås tills formen är fylld. Gillar du kryddig smak så använd kryddor som du gillar, i den här lasagnen är det salt och peppar som gäller
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Portionslasagnemedkantareller. Riv osten och spara en tredjedel för att toppa lasagnenmed. Lägg upp i portionsskålar, lite fyllning i botten, fortsätt med en pastaplatta och sedan mer fyllning
Vispa ihop ingredienserna till pastasåsen och häll över kyckling, grönsaker och pasta. Är ni trötta på midsommarmaten så kommer här ett smarrigt recept med pasta, kyckling ochvästerbottenost
Pastasås med kyckling ochkantareller. Tillsätt svampen och låt den fräsa med några minuter. ochkantarellerna går att byta ut till annan svamp, t ex champinjoner
Ät med pasta. Lägg i resten och puttra en stund (osten på slutet). )Kyckling skuren i bitarRiven västerbottenost, några dl till 4 persGrädde, några dlSoltorkade tomat, så mycket du tyckerEv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.