Pajdeg. Fräs spenaten i smör med löken. Krydda med lite riven muskot, salt och peppar. Vispa ihop ägg och mjölk, rör ner osten och smaksätt med salt och peppar
Glutenfri vegetarisk pajmed svamp och pesto. Som jag visade förut så bjöd jag bland annat på en matpaj på min födelsedagsmiddag som blev mycket uppskattad av mina kompisar
Hacka samman pajdegen i matberedare. Servera med en god sallad. Lägg det i pajskalet. Pajdeg. Klä en pajformmed degen, ställ i kylen 20 minuter. Förgrädda pajskalet i ca 10 minuter. Grädda pajen ca 40 minuter eller tills den fått fin färg. 300 g färska kantareller eller annan svamp
Hade ingen aning om vad jag skulle göra med den och till slut slog det mig att paj är både enkelt och ruskigt gott och det visade sig bli en fullträff med allt som vi redan hade i kylen
Klä en pajformmed tinad smördeg, pricka botten och kanter med en gaffel. Servera med sallad. 300 g färska kantareller. 2 dl riven västerbottenost. Häll stuvningen i formen, strö över västerbottenosten, grädda 25 minuter. 300 g färska kantareller. 2 ägg 2 dl riven västerbottenost
Blanda med fiberhusk i en bunke. Pajskal. Knåda ihop med smör och ägg till en deg. Lägg hälften av osten i botten på pajen, vispa ihop resterande ingredienser för fyllningen och häll ner i pajskalet
Knåda ihop till en deg, kavla eller tryck ut i en form och picka hål med en gaffel. Pajbotten. Stek kycklingtärningarna med broccolin som är i mindre bitar (jag köpte fryst och delade), krydda valfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.