Kungliga ägg med kantareller & västarbottenost2 dl riven Västerbottenost5 dl vispgrädde4 ägg1 äggula300 g kantareller + annan svamp (i mitt fall trattkantareller & taggsvamp)1 hackad gul lök4 msk hackad gräslöksalt & pepparsmör & olja till stekning
Knappast någon har kunnat undgå det faktum att man firar ett kungligt bröllop i Sverige i dag, alla har säkert bänkat sig framför televisionen för att följa med på det festligheter som, (under skrivandets stund), pågår, så även vi
1. Koka kycklingen ca 1 time i vatten och skumma fettet från ytan med jämna mellanrum. Spara buljongen. 2. Hetta upp oljan i en gryta och fräs vitlök och koriander
Vaknade upp i en solig söndag och tog mig ut på en promenad ner mot havet med Kerstin. Finns nog inget bättre sätt att börja dagen på och det finns all anledning att ta sig ut i sensommarmorgonen
Att jag kallar det kungligt täcke är för att kungen gör något liknande hemma hos sig när han blir hungrig på något litet, och han har alltid Kalles kaviar hemma bland annat
Så här i jultid är det rätt läge att uppmärksamma alla grönkålen hälsofördelar, eller hur. Särskilt med tanke på att ICAs kundtidning Buffé i det senaste numret utnämner just grönkål till "ny kung på julbordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.