Krispig pizza med tomatsås, mozzarella och prosciutto crudo
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pizzadeg (ger 4 pizzor)3 g jäst, färsk 360 g vatten, kallt [3.6 dl] 570 g tipo 00 mjöl [9,5 dl] 23 g salt [3,5 tsk] 15 g Zeta extra jungfruolivolja classico [1 msk]
  • Tomatsås2 förp Zeta Körsbärstomater (à 390 g) 0,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 1 msk torkad oregano salt
  • Pizza (ger 2 pizzor) 0,5 sats pizzadeg, ca 230 g per degboll (se recept ovan) 1 sats tomatsås (se recept ovan) 2 Zeta Mozzarella, skivad (à 125 g) 1 förp Zeta Prosciutto Crudo (à 130 g) 75 g Zeta Parmigiano Reggiano, lagrad 30 g rucolasallad, sköljd färsk basilika tipo 00 mjöl, till utbakning Zeta Extra jungfruolivolja Fruttato

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.