Mitt recept på dessa magiskt enkla och nyttiga ”husmanskost” är följande. Man kan mosa keson med elvisp, mixer eller stavmixer, men jag brukar strunta i det, ( för vem orkar det på morgonen
Då kom min briljanta kollega Lisa påidén att det vore nog gott med en passionsfruktsmousse på. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Om du också vill ha en veggodag i veckan är den här pajen finemang och gillar du inte ädelost, byt ut den mot brie till exempel men då hade jag ökat kryddningen något för att få lite mer smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.