Har skrivit om dessa plättar flera gånger innan men de är bara så goda, lättfixade och nyttiga. Servera med hallon och blåbär, och lite vaniljkvarg om så önskas
Ett härligt, gott och nyttigt sätt att startadagenpå. Jag har länge använt teffmjöl både i bakverk och i pannkakor, men det härär första gången jag gjort gröt på det
Avundas de som verkar vara födda med flugpapper i hjärnan – allt fastnar påen gång. Det spelar faktiskt ingen roll hur intressant en kurs är, läsandet har aldrig varit min starka sida
Jag ärdentypen som måste äta frukost annars blir jag på ett helt förskräckligt dåligt humör. Hittade det här receptet i en bok av Anna & Fanny Bergenström för många år sedan och det har inte hittat någon konkurrent än
Jag vet att det inte är så bra att äta mackor så härsentmen himlars vad gott det är. Jag och barnen har varit hemma hela dagen så därför kände jag mig lite rastlös och ville hitta på något
Eftersom korv ärtrend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Det vita vinet ärdäremoten ny flaska som vi fick hem att provsmaka, vi drack det till kycklinggratängen och det gick hur bra som helst, även om det enligt instruktionerna ska passa bäst till fisk och skaldjur
Oftast är det bildenpårätten som jag dras till. Men det är inte alltid bildenär så lockande, men så börjar jag läsa receptet och så börjar tankarna fara runt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.