Krämig svamppasta med Quattrocento
www.vinsider.se
www.vinsider.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl Granarolo Quattrocento, riven
  • 500 g Pasta, De Cecco Cavatappi
  • 500 g svamp, t ex trattkantarell, gul kantarell, skogschampinjon
  • 1 st Gul lök, finhackad
  • 1 st Vitlöksklyfta, finhackad
  • 250 g Granarolo Mascarpone
  • 1 dl vitt vin
  • 1-2 dl Pastavatten
  • 1 msk Honungsdijon
  • 1 kruka Persilja, finhackad
  • 3 msk smör
  • 3 msk De Cecco Extra Jungfruolivolja
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.