Lägg de frysta eller färska/tinade kycklingfiléerna i en ugnsform där alla filéer får plats att ligga bredvid varandra - för att de ska täckas jämnt av såsen
Igår kväll var det liite mer stressigt än vanligt. Mannen som den senaste veckan har plockat upp dottern vid busstationen inne i stan efter jobbet (pga att hon praktiserar på ett stall i två veckor och har lite andra tider än vanligt, stallet ligger nämligen inte direkt i närheten utan drygt 3 mil bort och innebär tidiga morgnar med bussbyte, och sedan samma procedur hem på kvällen, så för att spara lite tid blir hon hämtad halvvägs på vägen hem) skulle igår ut och äta med arbetskamraterna och sedan vidare på hockeymatch
1. Stek ca 500 g kycklingfiléer i 2 msk smör. Salta och peppra. 2. Häll över 2 dl hönsbuljong och koka upp. 3. Blanda 2 msk vetemjöl och 2 dl matlagningsgrädde och vispa ner i skyn
Servings. 4. Cook Time. 45 Min. Grillad kyckling med rub, bearnaisesås, krispig potatis och. Friterad fisk med tomatsås, vitlökssås, frasig potatis och
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.