Låt sjuda tills grädden blivit krämig och tomaterna blivit mjuka. Det blev lite falukorv över sedan i torsdags så igår kväll snodde jag ihop en god Stroganoff
Så, här har ni en krämigarekorv Strganoff än många andra, och dessutom skippade jag den "tråkiga" falukorven och använde lite smakrikare grillkorv istället
Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Igår gjorde jag någonting som jag inte gjort på länge – en klassisk korvstroganoff. ) Det var riktigt gott måste jag säga (även om jag inte är någon korvälskare) och det går lätt att variera med olika tillbehör
4 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 500 g kryddig korv t ex chorizo 250 g körsbärstomater 2 msk smör 2 msk tomatpuré 1 tsk torkad timjan eller dragon 3 dl vispgrädde 1 msk dijonsenap 1 dl cornichons salt svartpeppar Till servering färsk dragon 4 port ris Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.