Mat

Mat

Dragonkyckling med ris | Recept från Köket.se

Dragonkyckling med ris | Recept från Köket.se

ris till servering, exempelvis basmati. 800 g kycklingfilé salt och peppar 25 g smör, att steka i 3 klyftor vitlök 1 gul lök 2 dl torrt vitt vin 2 dl crème fraiche 3 dl grädde 3 msk torkad dragon 2 msk kycklingfond 2 msk dijonsenap ris till servering, exempelvis basmati
Dragonkyckling med ris

Dragonkyckling med ris

Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingen på längden i 3 delar. Salta och peppra kycklingen
Köttfärsbiffar med kantarellsås

Köttfärsbiffar med kantarellsås

Strö över mjöl och späd med matlagningsgrädden under omrörning. Smaksätt med tomatpuré, salt, peppar och timjan
One pot kyckling alfredo

One pot kyckling alfredo

Rensa kycklingen, hacka löken och pressa vitlöken. Fräs lök och vitlök tillsammans med smör i en stor kastrull, utan att löken tar färg
Pasta med gratinerad fetaost och tomat

Pasta med gratinerad fetaost och tomat

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Pasta 400 gram pasta , 4 port 0,5 tsk salt 300 gram fetaost 500 gram cocktailtomat(er) 2 klyfta(or) vitlök 1 tsk torkad basilika 0,5 dl olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 kruka(or) basilika Tillbehör 1 st gurka(or) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Kyckling stroganoff

Kyckling stroganoff

500 g kycklingfilé 1 gul lök 250 g champinjoner 3 msk tomatpuré 1 msk vetemjöl 2 tsk dijonsenap 2 dl vatten 3 dl crème fraîche 1 msk färsk persilja, finhackad salt peppar