Kebabrulle
www.recepten.se
www.recepten.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st rektangulära tunnbröd 10 centimeter gurka
  • 1 ca 250-300 g lövbiff 1 msk olivolja 1 tsk spiskummin 3-4 krm vitlökspulver 0,5-1 tsk sambal oelek 0,5 tsk salt
  • 11 msk olivolja 0,5 msk vitvinsvinäger 0,25 dl vatten 0,5 tsk salt ca 250 g (4-5 st blad) vitkål
  • 11,5 dl naturell yoghurt 3% eller  1,5 dl turkisk yoghurt (ger fastare konsistens på såsen) 1,5 msk majonnäs 2 krm vitlökspulver 0,25 tsk salt
  • 1 ca 250-300 g lövbiff 1 msk olivolja 1 tsk spiskummin 3-4 krm vitlökspulver 0,5-1 tsk sambal oelek 0,5 tsk salt
  • 11 msk olivolja 0,5 msk vitvinsvinäger 0,25 dl vatten 0,5 tsk salt ca 250 g (4-5 st blad) vitkål
  • 11,5 dl turkisk yoghurt (ger fastare konsistens på såsen) 1,5 msk majonnäs 2 krm vitlökspulver 0,25 tsk salt
  • 12 st rektangulära tunnbröd
  • 110 centimeter gurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.