Putsa köttet och lägg i dubbla plastpåsar. Ta upp och torka av köttet. Kärna ur och hacka chilin. Låt köttet svalna en aning och lägg det i dubbla plastpåsar
Skär köttet i strimlor och lägg i en bunke med soja och riven ingefära. Blanda ananasjuice med kycklingfond, vatten, majsstärkelse, vinäger, tomatpuré och socker i en gryta och rör om
Putsa, salta och peppra filéerna. Dela dem på mitten och bryn dem i en stekpanna med smör. Blanda olja, citronskal och citronsaft, rosmarin, urkärnad och finhackad chilipeppar, finhackad vitlök, salt och vitpeppar och häll över köttet
Salta, peppra och dela dem på mitten. Blanda olja, citronskal och citronsaft, rosmarin, urkärnad och finhackad chilipeppar, finhackad vitlök, salt och peppar och häll över köttet
Skala och finhacka löken. Fräs spenat och lök lätt i lite matfett. Krydda med salt, peppar och dragon. Skär kasslern i skivor och lägg dem ovanpå spenaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.