Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 1175 g färskost med tomater. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör
Gnid in dem lätt med salt och peppar. Smaka av med portvin, salt, peppar och soja. Späd med mjölk. Fördela svampröran ovanpå och täck det med gratängsåsen
visst är det något alldeles extra speciellt med just fredagar. Lite adventsbak, och -fika blir det nog i helgen, men i övrigt är det ganska planlöst och skönt än så länge
Prova med en sticka för att se om köttsaften är klar och genomskinlig. 16 kycklingfiléer Salt Grovmalen svartpeppar Smör Marinad 1 dl olivolja 1 dl balsamvinäger 3 msk honung 1 tsk grovt havssalt 1 tsk grovmalen svartpeppar 1 msk timjan 1 msk oreganoUgn 200° Putsa filéerna och krydda med salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.