DAGENS RECEPT 14-10-16GRÖNSAKS- OCH KORVSALLADGrönsaker och korv i en härlig blandning med gurka och äpple har vi valt i denna matiga sallad, som är mycket lättlagad. Från Nya Mästerkocken 1985 DAGENS RECEPT 14-10-16GRÖNSAKS- OCH KORVSALLADGrönsaker och korv i en härlig blandning med gurka och äpple har vi valt i denna matiga sallad, som är mycket lättlagad
Sallad är perfekt i denna värme, Jag är inne i en räkperiod, är så gott. Men sambon han gillar inte alls fisk och skaldjur så han skivade upp korv på sin istället
1. Blötlägg glasnudlarna i kallt vatten. 2. Värm en stekpanna till högsta temperatur. 3. Strimla grönsakerna, fräs korven och grönsakerna utom gurkan i ca 2 minuter i oljorna
Det blev en fantastisk korvsallad med gryn och grönare korv. Korvsallad med gryn och 50/50-korv. Kvällens middag blev ett försök att få in mer grönt i vår vardagsmat
Ljummen korvsallad med blomkål (4 port)Ingredienser1 blomkålshuvud4 korvar1 paprika1 stor näve sockerärtorKrutonger0,5 limeGör såhärDela ner blomkålen i små buketter, skär korven i slantar, skär sockerärtorna och paprikan i mindre bitar
1. Skär korven i små bitar. Skiva potatisen, tomaten och finhacka purjolöken. Lägg korv och den kokta kalla potatisen på ett fat och strö över hackad purjon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.