Ugn 200º. Hacka ihop smör, mjöl och socker. Forma degen till en rulle och skär den i 15 bitar. Tumma ut degen i aluminiumformarna - så tunt och högt upp på kanten som möjligt
Blanda smöret med de andra ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg. Tryck ut degen i mazarinformar och ställ i kylen i ca 30 minuter
Blanda samman mjöl, socker, smör och äggula till mördegen, i matberedaren med kniven monterad. Rulla ut degen till två längder och dela vardera i 12 bitar
Tjolahopp. Vi snörvlar på här hemma, jag och lilltjejen var krassliga i början veckan och nu är det tydligen stora dottern som åkt på förkylning… Hoppas du klarat dig undan feber, snuva och annat
Gillar man mazariner vill jag verkligen tipsa om detta receptet till helgens fikastunder. ). Okej detta kommer även bli de sista receptet jag lägger ut på Coffee and Cupcake
Sponsrat samarbete med Dr. Oetker. Få av er har väl missat att jag tycker om mazarinsmaken. Jag älskar att smaksätta bland annat mjuka kakor, muffins och småkakor med bittermandel som ger just smaken av mazarin - och då kör jag bittermandelarom från Dr
Ugn. 175-200 grader. Gör mördegen, rulla den i längder och dela dem i 25 lika stora bitar. Tryck ut dem i bakelseformar eller engångsformar av aluminium
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.