Hej på er,. Nu tänkte jag att det var dags för ett klassiskt bakverk. Tänk vilken skatt vi har med alla dessa godsaker som bakats i stugorna under alla år – vilken är din favorit
Blanda smöret med de andra ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg. Tryck ut degen i mazarinformar och ställ i kylen i ca 30 minuter
Blanda samman mjöl, socker, smör och äggula till mördegen, i matberedaren med kniven monterad. Rulla ut degen till två längder och dela vardera i 12 bitar
Gillar man mazariner vill jag verkligen tipsa om detta receptet till helgens fikastunder. ). Okej detta kommer även bli de sista receptet jag lägger ut på Coffee and Cupcake
Givetvis är ju "vanliga" mazariner därmed också ett populärt bakverk för min del. När mazarinerna är färdiggräddade låter jag dom svalna och toppar varje mazarin med hallon (jag kokar dom, men det går också bra att mosa tinade/färska) och sötning efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.