Bjöd sonen och sambon på ett smakprov och de undrade vad de skulle känna efter. Ja, pudra då över kanel också (gör en med kanel och en med bara vanilj kanske)
Kavla ut halva degen till en kvadrat på mjölat bord. Gör samma sak med en andra halvan av degen. Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika
Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i kanelbullar. det var innan jag blev rekommenderad att besöka Valhallabageriet på Östermalm i Stockholm för drygt ett år sedan
Vik över andra kanten över hela. Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
På själva kanelbullens dag härom veckan kunde jag inte bärga mig, jag var tvungen att få baka lite. Denna gång utav en annan tappning är vad jag gjort tidigare
1. Smula ner jästen i en bunke. Smält smöret. 2. Blanda ner mjölken i smöret. Kolla om de är fingervarmt. 3. Tillsätt socker, kardemumma - hela eller krossade bestämmer du själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.