Konditorns bästa vaniljkräm. Hallojsan. Nu tänkte jag att ni skulle få ett sånt där superrecept. Ett recept man kan ta fram och där man kan använda slutprodukten till en hel massa olika saker
Vi hade lite äpplen kvar i en skål på bordet som började se lite vissna ut så det fick bli en äppelpaj som mina kollegor skall få till kaffet idag, dom blir nog glada för lite mellandagsfika
Fördeg500 g mjölk 500 g extra bagerivetemjöl 40 g jäst 10 g kardemumma. 1Deg, resten200 g strösocker 20 g havssalt 500 g extra bagerivetemjöl 200 g smör, rumstempererat
. Jag var ju inbjuden till Chokladfestivalen för att komma på presslunchen för Årets Konditor igår. Dom fem finalisterna skulle baka varsin tre-vånings tårta, göra tre olika praliner à 25 st och göra en äppelkaka
Vår vackraste laxfisk, svept i en gräddig vinsås. Fjällröding från Lappland är den råvara som finalisterna i Årets Kock 2013 nu tränar på för fullt inför tävlingen den 8 februari
Vår vackraste laxfisk, svept i en gräddig vinsås. Fjällröding från Lappland är den råvara som finalisterna i Årets Kock 2013 nu tränar på för fullt inför tävlingen den 8 februari
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.