Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Dillpesto. flingsalt. Lägg laxfilén med skinnsidan ner på en plåt med bakplåtspapper. Skala vitlöken och mixa den tillsammans med ost, dill och pinjenötter
Lax ikrämig örtsås. Kan ni tänka er. Och jag måste ju säga att om jag inte hade haft någon som läste dom så hade jag aldrig fortsatt, så Ni har en lika stor del i det hela
Skär fläskfilénimindrebitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivitgenomskinlig
Citronsaft efter smak. Smör eller olja tillstekning. TIPS. Du kan utesluta grädde eller mjölk i såsen, de har jag i för att späda ut crème fraichen som är lite tjock
Blev inte alla dumt faktiskt, Johan gillade det också. Själva fyllningen är från ett recept jag tidigare lagt upp här på bloggen, men man kan ju fylla pajen med precis vad som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.