kokt torsk

kokt torsk

Kokt torsk med pepparrot och skirat smör

Kokt torsk med pepparrot och skirat smör

4 torsk, bitar à 250 g 1 gul lök 1 morot 1 fänkål persilja, några stjälkar 2 lagerblad vitpepparkorn, några stycken 3-4 kryddpepparkorn 0,5 citron grovt salt färsk pepparrot, riven citron, klyftor dill, kvistar smör
Torsk med pepparrot och skirat smör

Torsk med pepparrot och skirat smör

Tänk att något så enkelt som kokt/pocheradtorsk med skirat smör och pepparrot kan bli så fascinerande smakmässigt
Kokt torsk med ägg och persiljesås

Kokt torsk med ägg och persiljesås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 dl fiskbuljong 0,5 dl matlagningsgrädde 400 gram sejfiléer 2 msk vetemjöl 1 msk smör 2 msk persilja , hackad 2 st ägg , hårdkokta 1 salt 1,5 dl mjölk 1 vitpeppar Garnering 1 dillkvist(ar) Köp receptet
Torskrygg med sandefjordsås och pressad potatis

Torskrygg med sandefjordsås och pressad potatis

Torskrygg800 g torskrygg (gärna med skinnet på) (ok enligt WWF. Sandefjordsås3 dl grädde 3 dl crème fraîche 300 g smör 1 msk kycklingbuljong 3 limefrukter, skal och saft