Lägg bakplåtspapper på en plåt och bred ut kolan. När den svalnat klipper eller skär du kolan i bitar. 3 msk vaniljsocker eller kakao (beroende på om man vill ha mörk eller ljus kola)
Inte vilken kola som helst utan en riktigt god och mjukseg kolamed smak av lakrits och salmiak. Om jag ska anmärka på något är att jag fegade med lakritspulvret och kunde gott haft i några gram till
Klä en mindre form med bakplåtspapper och häll försiktigt upp chokladkolasmeten i den. Chokladkola. Låt allt sjuda på medelsvag värme upp till 120 grader, rör om då & då
Kola och mint är nästan ännu bättre, men bara nästan. Det blir precis lika gott med ljus choklad, vanlig mörk choklad, mint choklad, din favorit choklad eller ingen choklad alls i fyllningen
sommaren och värmen och med den en längtan efter något uppfrächande efter en dag på stan. ) Receptet är en variation av en Kaffesmothie som finns i vår (min, Åsas och Elins) nystartade LCHF-grupp på Facebook
Tag av ifrån kastrullen och rör ner mjölkchoklad tills allt smält och det blir en jämn kola. Låt svalna och kallna i kyl någon timme innan kolan skärs upp i lagom stora bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.